Διαφήμιση
Διαφήμιση
Παράνομη αλιεία στη Νέα Κίο. Ψάρεψαν καρχαρία 150 kgr, ενώ απαγορεύεται
15-karharias 
 
Απίστευτο.  Δύο επαγγελματίες ψαράδες της Νέας Κίου, οι αδελφοί Νίκος και Κώστας Παπαμ.........., με το σκάφος τους «Καλ......» ψάρεψαν ένα σκυλόψαρο, το βάρος του οποίου υπερέβαινε τα 150 κιλά, γράφουν όλα τα δημοσιογραφικά μέσα της χώρας.
 
15-karharias-2
 
organic-life
 
Η είδηση όμως για εμάς, δεν είναι αυτή, αλλά το γεγονός πως ενώ ρητά απαγορεύεται η αλιεία καρχαριοειδών, οι λιμενικές αρχές  της χώρας - όπως φαίνεται - μένουν απαθείς στην παρανομία, ενώ και τα ΜΜΕ, αντί να καταδικάσουν το γεγονός, αντιθέτως γράφουν και προβάλλουν διθυραμβικά σχόλια !!!
 
 
Οσο για τον καρχαρία βάρους 150 κιλών, που παρανόμως ψαρεύτηκε, όπως γράφουν τα μέσα, πουλήθηκε σε ταβέρνα, παρόλο που πλήθος κόσμου έσπευσε στο λιμάνι για να αγοράσει ένα κομμάτι.
Τι ορίζει η νομοθεσία:
Η νομοθεσία ορίζει πως απαγορεύεται ρητά η αλίευση καρχαριοειδών και σαλαχιών. Εαν πιαστεί τυχαία κάποιο από αυτά τα είδη, τότε πρέπει αυτό να αφήνεται ελεύθερο εαν είναι ζωντανό και χωρίς μάλιστα τον τραυματισμό του από τον ψαρά ή να παραδίδεται στο λιμεναρχείο εαν είναι ψόφιο, ώστε να διατεθεί σε ιδρύματα. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η πώληση του.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.