Διαφήμιση
Διαφήμιση
Στο αυτόφωρο επειδή είχε αλυσοδεμένα τα σκυλιά σε άθλια κατάσταση
05-skyli 
 
Στο αυτόφωρο επειδή είχε αλυσοδεμένα τα σκυλιά σε άθλια κατάσταση
Με την αυτόφωρη διαδικασία συνελήφθη ιδιοκτήτης σκύλων, μετά την άμεση κινητοποίηση του ΑΤ Κισσάμου, όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων «Η προστασία των ζώων».

Αναφέρει χαρακτηριστικά ο σύλλογος:
Την Τρίτη 2 Απριλίου λάβαμε ενημέρωση στο e-mail του συλλόγου μας από συμπολίτη μας ότι «στο Χαλασέ Κισσάμου στο μοναδικό κύριο δρόμο υπάρχουν 2 σκύλοι σε άθλιες συνθήκες που μένουν σε βαρέλια αλυσοδεμένοι σαν εργαλείο ώστε να τρομάζουν τα ζώα (κατσίκες, πρόβατα) για να μην απομακρύνονται. Τα σκυλιά βρίσκονται μόνιμα στο ίδιο σημείο, καλοκαίρι - χειμώνα».
 
Το μήνυμα συνοδευόταν και από ένα βίντεο όπου αποδεικνυόταν τα λεγόμενα του 
 

 

Στείλαμε το βίντεο και επικοινωνήσαμε σήμερα τηλεφωνικά με το διοικητή του τμήματος κο Χατζή, ενημερώνοντάς τον και του είπαμε ότι θα ακολουθήσει καταγγελία.
 
Η απάντησή του μας εξέπληξε θετικά, αφού μας είπε -το αυτονόητο φυσικά, που όμως δεν εφαρμόζεται σε κανένα άλλο ΑΤ- ότι δε χρειάζεται καταγγελία από τη στιγμή που ενημερώθηκε, γιατί οι κακοποιήσεις ζώων διώκονται αυτεπάγγελτα, επομένως θα επιληφθεί ο ίδιος της κατάστασης.
 

organic-life
 
Σε λίγη ώρα, δύο αστυνομικοί εντόπισαν το σημείο ,βρήκαν τα ζώα και διαπίστωσαν ότι έφεραν ηλεκτρονική σήμανση, αλλά δεν ήταν καταχωρημένα στη βάση δεδομένων του ΥΠΑΑΤ.
 
Παρόλα αυτά, ερεύνησαν την περιοχή, εντόπισαν τον κηδεμόνα και τον συνέλαβαν ακολουθώντας την αυτόφωρη διαδικασία και αύριο θα οδηγηθεί στο δικαστήριο.
 
Βεβαιώθηκαν τα διοικητικά πρόστιμα για την παθητική κακοποίηση και την παράβαση των συνθηκών ευζωίας τους, αφού παραδέχτηκε ότι είναι δικά του.
 
 
organic-life-botana
 
 
Για άλλη μια φορά ο Διοικητής κος Χατζής, έδρασε άμεσα και αποτελεσματικά, όπως κάνει σε όλα τα περιστατικά κακοποίησης ζώων.
Οι πολίτες που εντοπίζουν κακοποιήσεις στην περιοχή της Κισσάμου,να μη διστάζουν να απευθύνονται στο αστυνομικό τμήμα, αφού υπάρχουν ευήκοα ώτα.

Σύλλογος «Η προστασία των ζώων».
 
Από εμάς στον Organic Life, συγχαρητήρια τόσο στους ευαισθητοποιημένους πολίτες, όσο και στο Α/Τ Κισσάμου που έδρασε άμεσα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.