|
Πρώτα απ’ όλα απ τα φυτικής προέλευσης τρόφιμα έχει μια πολύ μεγάλη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Η περιεκτικότητα της σόγιας σε πρωτεΐνες φτάνει τα επίπεδα του 35 με 40 τοις εκατό
|
Read more...
|
Ερευνα από το πανεπιστήμιο Κέιμπριτζ, σε θαμώνες ενός μπαρ, διαπίστωσε πως όταν τους σερβίριζαν την ίδια ακριβώς ποσότητα αλκοόλ σε λίγο μεγαλύτερα ποτήρια, εκείνοι
|
Read more...
|
Όταν ο μέσος άνθρωπος πρέπει να πάρει αποφάσεις που αφορούν το φαγητό πολλές φορές κάθε ημέρα, πώς είναι δυνατόν το μυαλό του να μη περιστρέφεται γύρω από τα τρόφιμα;
|
Read more...
|
Πάσχετε από κόπωση, πονοκεφάλους, ναυτία, κατάθλιψη, έχετε άστατο ύπνο ή στομαχικά προβλήματα ; Ισως έχετε ανεπάρκεια στη Β5, η οποία μάλιστα θεωρείται και η βιταμίνη κατά του στρες.
|
Read more...
|
Μάλιστα όπως λένε, μπορούμε να χάσουμε γρήγορα το περιττό λίπος, διατηρώντας όμως τους μύες μας.
|
Read more...
|
Οι διατροφολόγοι μάλιστα, συνιστούν να καταναλώνουμε καθημερινά 2-4 φρούτα, ενώ εμείς θα σας προτείναμε να επιλέγετε τα βιολογικά φρούτα, τα οποία είναι απαλλαγμένα από χημικά λιπάσματα και φυτοφάρμακα.
|
Read more...
|
Ανάμεσά τους εντόσθια κοτόπουλου σε φορμόλη στην Ινδονησία, ελιές με γαλαζόπετρα στην Ιταλία, κρέας πιθήκου στο Βέλγιο, κάμπιες στη Γαλλία, αλλά και 7.400 φιάλες νοθευμένου αλκοόλ στην Ελλάδα
|
Read more...
|
Στη νηστεία αποφεύγονται τα τρόφιμα ζωικής προέλευσης όπως το κρέας, το ψάρι, τα γαλακτοκομικά και τα αυγά και η βάση της διατροφής αποτελείται από αρκετά όσπρια, φρούτα και λαχανικά, θαλασσινά
|
Read more...
|
Ενόψει των εορτών ο ΕΦΕΤ έδωσε στη δημοσιότητα συμβουλές για όσα πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές όταν αγοράζουν κρέας, πουλερικά, γαλακτοκομικά και προϊόντα ζαχαροπλαστικής.
|
Read more...
|
Οι αμερικανικές υγειονομικές αρχές έκριναν σήμερα ότι ένα είδος γενετικά τροποποιημένου σολομού είναι κατάλληλο για κατανάλωση από τον άνθρωπο και θα γίνει έτσι το πρώτο διαγονιδιακό ζώο που θα καταλήξει στα πιάτα των Αμερικανών.
|
Read more...
|
Σκοπεύουμε να αξιοποιήσουμε τη νέα πρόταση κανονισμού, για την απαγόρευση της χρήσης των ΓΤΟ στα τρόφιμα και στις ζωοτροφές, μελετώντας προσεκτικά τις προϋποθέσεις για την ασφαλή εφαρμογή της.
|
Read more...
|
|
|
|
Page 88 of 88 |