Διαφήμιση
Διαφήμιση
Αρωματοθεραπεία για να νικήσετε την αϋπνία
22-aromatotherapeia 
 
Αρωματοθεραπεία για να νικήσετε την αϋπνία
 
Πρόκειται για μέθοδο που αξιοποιεί τις ιδιότητες των αιθέριων ελαίων για τη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας και της ομορφιάς. Με μασάζ, εντριβές ή μπάνιο, τα αιθέρια έλαια διεισδύουν στο σώμα, τονώνουν τον οργανισμό και ηρεμούν το νευρικό σύστημα.
 
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα: Βελτιώνει τη φυσική και ψυχική κατάσταση μέσα από μια γενικότερη ευεξία που εξασφαλίζει στον οργανισμό, ενώ είναι ιδανική για την καλλυντική σας περιποίηση.
 
organic-life
 
 
Το μεγαλύτερο μειονέκτημα: Η αρωματοθεραπεία δεν μπορεί από μόνη της να θεραπεύσει κάποιο πρόβλημα υγείας, αλλά εξασφαλίζει χαλάρωση, η οποία είναι απαραίτητη για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας.
 
Πώς εφαρμόζεται;
Η εφαρμογή της αρωματοθεραπείας στηρίζεται στη χρήση των αιθέριων ελαίων, που βγαίνουν με απόσταξη από τα φύλλα, τους μίσχους, το ξύλο, τον καρπό και τις ρίζες διαφόρων φυτών και βοτάνων.
 
Η κύρια μορφή αρωματοθεαπείας είναι το μασάζ, και απευθύνεται σε πολλά επίπεδα: σωματικό, συναισθηματικό, νοητικό. Η έμπειρη παρέμβαση του αρωματοθεραπευτή πάνω στο σώμα, ανακουφίζει από μυϊκούς και ρευματικούς πόνους, ‘‘πιασίματα’’, πονοκεφάλους, ημικρανίες κλπ.
 
balloon-tsantes
 
 
Εκτός από το μασάζ, που πρέπει να γίνεται από έμπειρο αρωματοθεραπευτή, υπάρχουν και άλλες, πιο απλές μορφές αρωματοθεραπείας, για ατομική χρήση στο σπίτι σας: ποδόλουτρα/χειρόλουτρα, λουτρά για χαλάρωση, εισπνοές για ανακούφιση από κρυολογήματα.
 
Εκτός των άλλων τα αιθέρια έλαια χρησιμοποιούνται για την παρασκεή μοναδικών καλλυντικών για το πρόσωπο και το σώμα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.