Ψάρεμα με ζόκα. Πως δολώνουμε ζωντανό και νωπό καλαμάρι ή σουπιά |
Ψάρεμα με ζόκα. Πως δολώνουμε ζωντανό και νωπό καλαμάρι ή σουπιά
Το ψάρεμα με ζόκα, αποτελεί μια τεχνική, που έχει θρέψει γενιές και γενιές…
Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί, πως μπορούμε να δολώσουμε ζωντανή ή νωπή σουπιά ή καλαμάρι.
Στο τέλος, ρίχνουμε στο νερό τη ζουπιά που ψαρέψαμε και βγάζουμε μια ωραία συναγρίδα 5,2 κιλά.
Σου αρέσει το organiclife.gr ; Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE …
|