Τα άσπρα και τα καφέ αυγά δείχνουν να διαφέρουν μεταξύ τους και συχνά υπάρχει και διαφορά στην τιμή ανάμεσα στα δύο. |
Περισσότερα...
|
Εάν θέλετε να ξεκινήσετε κάποια δίαιτα θα πρέπει να μάθετε να ελέγχετε την όρεξή σας.
|
Περισσότερα...
|
Η κόκκινη φακή ανήκει στην κατηγορία των οσπρίων. Έχει πιο απαλή γεύση από αυτήν της κοινής φακής και βράζει πολύ πιο γρήγορα.
|
Περισσότερα...
|
Η καρδιά, οι μύες μας και τα νεφρά μας, πρακτικά κάθε όργανο στο σώμα μας έχει ανάγκη το μαγνήσιο.
|
Περισσότερα...
|
Μια παράμετρος που πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τους οι διαβητικοί είναι η περιεκτικότητα κάθε φρούτου σε σάκχαρα.
|
Περισσότερα...
|
Ας δούμε όμως γιατί οι επιστήμονες συμβουλεύουν να τρώμε περισσότερο ελαιόλαδο
|
Περισσότερα...
|
Ποιες τροφές αν και υγιεινές πρέπει να αποφεύγετε και ποιες να προτιμάτε, εάν έχετε κρύωμα, γρίπη ή πυρετό ;
|
Περισσότερα...
|
Πάνω από 17 εκατ. επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες έχουν προμηθευτεί τα ελληνικά νοικοκυριά την τελευταία τριετία, σύμφωνα με στοιχεία του ΙΕΛΚΑ
|
Περισσότερα...
|
Αθωώθηκε από μονομελές πλημμελειοδικείο Ηγουμενίτσας, ο Λοβέρδος Στελακάτος Χρήστος, ο οποίος σύρθηκε στα δικαστήρια και αρχικά είχε καταδικαστεί, όταν κατήγγειλε τη μόλυνση από ιχθυοτροφεία, ύστερα από μήνυση
|
Περισσότερα...
|
Υποχρεωτική η ανακύκλωση στα σχολεία με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, η οποία καλεί όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας να εφαρμόσουν πρόγραμμα ανακύκλωσης και
|
Περισσότερα...
|
Ολοι οι χυμοί δεν είναι το ίδιο θρεπτικοί και μάλιστα είναι ορισμένοι που είναι βλαπτικοί για την υγεία μας.
|
Περισσότερα...
|
Το αυξημένο επίπεδο νιτρικών αλάτων στο νερό αποτελεί έναν από τους κύριους λόγους για την απαγόρευση του πόσιμου νερού, προκαλώντας ένα παγκόσμιο περιβαλλοντικό πρόβλημα
|
Περισσότερα...
|
Όπως αναφέρεται, βρέθηκε να περιέχει αυξημένα επίπεδα πολυλυκλικών αρωματικών υδρογονανθράκων, χημικών ενώσεων που προκύπτουν
|
Περισσότερα...
|
Ο ΕΦΕΤ διενεργεί ελέγχους και στις ιστοσελίδες επιχειρήσεων που πωλούν τρόφιμα μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου.
|
Περισσότερα...
|
Πλέον με τη χημεία να κάνει θαύματα, τα κόκκινα βράγχια, το έντονο χρώμα ή το γυαλιστερό μάτι, δεν αποτελούν πάντα αποδεικτικό στοιχείο, πως το ψάρι είναι φρέσκο
|
Περισσότερα...
|