Το τσάι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, τα οποία βοηθούν στην πρόληψη χρόνιων ασθενειών και στην αποκατάσταση των κυττάρων στο σώμα.
|
Περισσότερα...
|
Γνωρίζετε πως υπάρχουν τροφές που σας…γερνούν; Δείτε ποιες πρέπει να καταναλώσετε με μέτρο ώστε να φαίνεστε όσο νέοι αισθάνεστε.
|
Περισσότερα...
|
Επειδή κανείς δεν θέλει επιπλέον κιλά τώρα το καλοκαίρι καλό είναι να ξέρεις πόσες θερμίδες έχει το παγωτό.
|
Περισσότερα...
|
Μόνο ένας στους δέκα έχει τελικά αλλεργία σε κάποιο τρόφιμα εξ όσων πιστεύουν ότι πάσχουν από τροφικές αλλεργίες.
|
Περισσότερα...
|
Τα αποξηραμένα φρούτα αποτελούν μια συμπυκωμένη μορφή των φρέσκων φρούτων, από τα οποία έχει αφαιρεθεί το μεγαλύτερο ποσοστό νερού.
|
Περισσότερα...
|
Το Δίκοκκο Σιτάρι είναι ένα από τα αρχαιότερα δημητριακά που χρησιμοποιούταν ευρέως από τον ελληνικό πληθυσμό διότι του προσέφερε θρέψη και ευημερία.
|
Περισσότερα...
|
Οι κράμπες στα πόδια οφείλονται πολύ συχνά στην έλλειψη ενός πολύτιμου θρεπτικού συστατικού.
|
Περισσότερα...
|
Οι διατροφικές ελλείψεις είναι αρκετά συχνές μεταξύ των ηλικιωμένων.
|
Περισσότερα...
|
Το χαμομήλι έχει καταπραϋντικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται συχνά για την αντιμετώπιση των κολικών του μωρού.
|
Περισσότερα...
|
Ο οργανισμός μας χρειάζεται το κάλιο για να επιτελέσει πολλές σημαντικές λειτουργίες, όπως η ρύθμιση του ηλεκτρικού κυκλώματος της καρδιάς, ο μεταβολισμός των υδατανθράκων και η ανάπτυξη της μυϊκής μάζας.
|
Περισσότερα...
|
Τι μπορούμε να κάνουμε για περιορίσουμε τις απώλειες και πως να ρυθμίσουμε σωστά τη θερμοκρασία ψυγείου;
|
Περισσότερα...
|
Το παγωτό είναι παρασκεύασμα του γάλακτος, πολύ διαδεδομένο σε όλο τον κόσμο.
|
Περισσότερα...
|
Η κατανάλωση τροφών που περιέχουν πολύ αλάτι είναι επιζήμια για τον οργανισμό, καθώς συνδέεται με αυξημένη αρτηριακή πίεση.
|
Περισσότερα...
|
Πολλοί ειδικοί υποστηρίζουν ότι η γαστρεντερίτιδα αποτελεί τη δεύτερη πιο συχνή ίωση μετά το κοινό κρυολόγημα, επειδή μεταδίδεται πολύ εύκολα.
|
Περισσότερα...
|
Η επιστήμη είναι αρκετά σαφής σχετικά με το γιατί θα πρέπει να τρώμε περισσότερα τρόφιμα πλούσια σε χολίνη.
|
Περισσότερα...
|