Διαφήμιση
Συνταγές μαγειρικής με βιολογικά προϊόντα


Ναυτομαγειρέματα. Ψαρόσουπα με υπολείμματα ψαριών ( κεφάλια, κόκαλα κλπ ) και βιολογικά λαχανικά
07-soupa-9Θα μπορούσαμε για παράδειγμα, να φιλετάρουμε τα ψάρια και να τα ψήσουμε στο κάρβουνα ή να τα μαγειρέψουμε με όποιον τρόπο επιθυμούμε και στη συνέχεια τα κεφάλια, τις ραχοκοκαλιές ουρές, κοιλιές κλπ, να τις κάνουμε μια λαχταριστή ψαρόσουπα.
Περισσότερα...
 
Πως φιλετάρουμε τα ψάρια. Φιλετάρισμα εν πλω στη Σχοινούσα
01-fileto-9Οι λόγοι που ενδείκνυται το φιλετάρισμα του ψαριού, δεν είναι και λίγοι, με βασικότερο, τους πολύ γρήγορους χρόνους μαγειρέματος, διατηρώντας ζουμερό και νόστιμο το ψάρι μας
Περισσότερα...
 
Βιολογικό ζουμερό λαβράκι με βιολογικό ελαιόλαδο και λαχανικά
biologiko-zoumero-labraki-9Αλείφουμε τα ψάρια και από τις δυο πλευρές με βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Χωριό και τα στρώνουμε στη γάστρα.
Περισσότερα...
 
Βιολογικοί ντοματοκεφτέδες. H εύκολη και νόστιμη συνταγή
biologikoi-ntomatokeftedes-9Οι βιολογικοί ντοματοκεφτέδες αποτελούν ένα εξαίσιο ορεκτικό, υγιεινό και εύκολο στην εκτέλεση. Αν και αποτελεί κυρίως καλοκαιρινό πιάτο, εντούτοις τρώγεται ευχάριστα όλες τις εποχές.
Περισσότερα...
 
Βιολογικά Μεσογειακά ντακάκια, με φέτα, λάδι, ελιές και λαχανικά
biologika-mesogeiaka-ntakakia-9Ανακατεύουμε σε ένα άλλο μπολ τη Βιολογική Φέτα μαζί με το σκόρδο και τον δυόσμο. Αλείφουμε τα παξιμαδάκια με την αρωματισμένη φέτα και βάζουμε από πάνω μία κουταλιά από το μίγμα της ντομάτας
Περισσότερα...
 
Ψάρι λαπίνα καρπάτσιο εν πλώ, με βιολογικό ελαιόλαδο. Ο εκλεκτός ουζομεζές
03-lapina-9Εναν από τους καλύτερους ουζομεζέδες, αποτελεί η λαπίνα καρπάτσιο. Εμείς σας παρουσιάζουμε τη συνταγή στο… φυσικό της περιβάλλον. Εν πλώ με φόντο τα καταγάλανα νερά.
Περισσότερα...
 
Πως να φτιάξω βιολογική σπιτική σάλτσα ντομάτας - συνταγή
03-saltsa-ntomatas-9Αυτή την περίοδο οι βιολογικές ντομάτες έχουν την τιμητική τους. Ευκαιρία λοιπόν να παρασκευάσουμε μόνοι μας αγνή σπιτική βιολογική σάλτσα ντομάτας, την οποία θα τη διατηρήσουμε όλο το χειμώνα.
Περισσότερα...
 
Πως να ξελεπιάσεις εύκολα τον σκάρο. Πότε ψήνεται καλύτερα, με λέπια ή χωρίς ;

19-skaros-9Πως μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα τον σκάρο. Crash test στη γεύση. Πότε είναι πιο ζουμερός ; Με λέπια ή χωρίς ;

Περισσότερα...
 
Βιολογικοί ρεβυθοκεφτέδες ή αλλιώς... φαλάφελ !!! Συνταγή
01-rebithokeftedes-9Οι βιολογικοί ρεβυθοκεφτέδες αποτελούν ένα πεντανόστιμο ορεκτικό ή και γεύμα, το οποίο θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους, ακόμα και εάν δεν πολυσυμπαθούν τα… ρεβύθια.
Περισσότερα...
 
Συνταγή. Πώς να φτιάξω σπιτικό βιολογικό κεφίρ με γάλα ή vegan κεφίρ χωρίς γάλα
24-kefir-9Οι σπόροι κεφίρ, ως ζωντανοί οργανισμοί, διατηρούνται μέσα σε γάλα. Σουρώνουμε λοιπόν το γάλα με προσοχή και κρατάμε τους σπόρους, αφού τους ξεπλύνουμε ελαφρά, με λίγο γάλα.
Περισσότερα...
 
Βιολογική φασολάδα με ή χωρίς μούλιασμα. Το μυστικό για να χυλώσουν τα φασόλια
fasolada-9Πολλοί θεωρούν, πως πρέπει να μουλιάζουμε τα φασόλια, για να βράσουν πιο εύκολα και να μαλακώσουν. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει και έχει να κάνει καθαρά με την υγεία μας
Περισσότερα...
 
Πως να φτιάξω βιολογική πραλίνα σοκολάτας. Εύκολη σπιτική συνταγή με φουντούκια και σοκολάτα
16-pralina-sokolatas-9Το μυστικό της επιτυχίας, βρίσκεται, στο καβούρδισμα του βιολογικού φουντουκιού. Βιολογικές πραλίνες σοκολάτας. Τις γνωρίσαμε και τις αγαπήσαμε στα παιδικά μας χρόνια, ως merenda ή nutella και μεγαλώνοντας
Περισσότερα...
 
Υγιεινοί βιολογικοί λουκουμάδες με βιολογικό μέλι και καρύδι
07-loukoumade-9Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι ονόμαζαν τους λουκουμάδες κέρματα από μέλι.
Περισσότερα...
 
Βιολογικός αρακάς με λαχανικά. Συνοδεύεται με βιολογική φέτα
biologikos-arakas-me-laxanika-9Ρίχνετε στην κατσαρόλα τα υπόλοιπα υλικά και 1 φλιτζάνι νερό. Σιγοβράζετε τον αρακά μέχρι να μαλακώσει. Αν χρειαστεί προσθέτετε λίγο νερό ζεστό για να μην κολλήσει ο αρακάς
Περισσότερα...
 
Βιολογικα ζυμαρικά ολικής άλεσης με κιμά και πράσο
biologika-zimarika-olikis-me-praso-9Προσθέτετε στον κιμά, τον κόλιανδρο, το μπαχάρι, την δάφνη και τέλος ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε απαλά μέχρι να δέσει η σάλτσα και να είναι έτοιμη για σερβίρισμα, άλλα 10λεπτά.
Περισσότερα...
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση