|
Αλείφουμε τα ψάρια και από τις δυο πλευρές με βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Χωριό και τα στρώνουμε στη γάστρα.
|
Περισσότερα...
|
Οι βιολογικοί ντοματοκεφτέδες αποτελούν ένα εξαίσιο ορεκτικό, υγιεινό και εύκολο στην εκτέλεση. Αν και αποτελεί κυρίως καλοκαιρινό πιάτο, εντούτοις τρώγεται ευχάριστα όλες τις εποχές.
|
Περισσότερα...
|
Ανακατεύουμε σε ένα άλλο μπολ τη Βιολογική Φέτα μαζί με το σκόρδο και τον δυόσμο. Αλείφουμε τα παξιμαδάκια με την αρωματισμένη φέτα και βάζουμε από πάνω μία κουταλιά από το μίγμα της ντομάτας |
Περισσότερα...
|
Εναν από τους καλύτερους ουζομεζέδες, αποτελεί η λαπίνα καρπάτσιο. Εμείς σας παρουσιάζουμε τη συνταγή στο… φυσικό της περιβάλλον. Εν πλώ με φόντο τα καταγάλανα νερά.
|
Περισσότερα...
|
Αυτή την περίοδο οι βιολογικές ντομάτες έχουν την τιμητική τους. Ευκαιρία λοιπόν να παρασκευάσουμε μόνοι μας αγνή σπιτική βιολογική σάλτσα ντομάτας, την οποία θα τη διατηρήσουμε όλο το χειμώνα.
|
Περισσότερα...
|
Πως μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα τον σκάρο. Crash test στη γεύση. Πότε είναι πιο ζουμερός ; Με λέπια ή χωρίς ;
|
Περισσότερα...
|
Οι βιολογικοί ρεβυθοκεφτέδες αποτελούν ένα πεντανόστιμο ορεκτικό ή και γεύμα, το οποίο θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους, ακόμα και εάν δεν πολυσυμπαθούν τα… ρεβύθια.
|
Περισσότερα...
|
Οι σπόροι κεφίρ, ως ζωντανοί οργανισμοί, διατηρούνται μέσα σε γάλα. Σουρώνουμε λοιπόν το γάλα με προσοχή και κρατάμε τους σπόρους, αφού τους ξεπλύνουμε ελαφρά, με λίγο γάλα. |
Περισσότερα...
|
Πολλοί θεωρούν, πως πρέπει να μουλιάζουμε τα φασόλια, για να βράσουν πιο εύκολα και να μαλακώσουν. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει και έχει να κάνει καθαρά με την υγεία μας
|
Περισσότερα...
|
Το μυστικό της επιτυχίας, βρίσκεται, στο καβούρδισμα του βιολογικού φουντουκιού. Βιολογικές πραλίνες σοκολάτας. Τις γνωρίσαμε και τις αγαπήσαμε στα παιδικά μας χρόνια, ως merenda ή nutella και μεγαλώνοντας
|
Περισσότερα...
|
Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι ονόμαζαν τους λουκουμάδες κέρματα από μέλι.
|
Περισσότερα...
|
Ρίχνετε στην κατσαρόλα τα υπόλοιπα υλικά και 1 φλιτζάνι νερό. Σιγοβράζετε τον αρακά μέχρι να μαλακώσει. Αν χρειαστεί προσθέτετε λίγο νερό ζεστό για να μην κολλήσει ο αρακάς |
Περισσότερα...
|
Προσθέτετε στον κιμά, τον κόλιανδρο, το μπαχάρι, την δάφνη και τέλος ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε απαλά μέχρι να δέσει η σάλτσα και να είναι έτοιμη για σερβίρισμα, άλλα 10λεπτά.
|
Περισσότερα...
|
Βιολογική σπιτική μαγιονέζα σε 10 λεπτά ; Ναι και μάλιστα θα τη... λατρέψετε !!!
|
Περισσότερα...
|
Το καυτό λάδι που ψύχεται και θερμαίνεται και πάλι, οξειδώνεται και είναι βλαπτικό για την υγεία. Πως λοιπόν μπορούμε, να απολαύσουμε βιολογικές τηγανητές πατάτες, οι οποίες να είναι και υγιεινές ;
|
Περισσότερα...
|
|
|
|
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL |