Διαφήμιση
Βιολογικά Μεσογειακά ντακάκια, με φέτα, λάδι, ελιές και λαχανικά
 
21-minerva-ntakakia-banner
 
Τα οφέλη της Μεσογειακής διατροφής, είναι παγκοσμίως γνωστά και έχουν γίνει αποδεχτά από ολόκληρη την επιστημονική κοινότητα διεθνώς.
 
Ας δημιουργήσουμε λοιπόν ένα υγιεινό γευστικότατο βιολογικό ορεκτικό, το οποίο θα συναρπάσει τόσο τους μικρούς μας φίλους, όσο και τους… μεγάλους.
 
Βιολογικά Μεσογειακά ντακάκια με βιολογικά προϊόντα Χωριό.
 
εκτέλεση
1. Ψιλοκόβουμε την ντομάτα σε ψιλά κυβάκια και τρίβουμε το αγγούρι στον χοντρό τρίφτη.
 
2. Τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το αλάτι, ανακατεύουμε καλά και βάζουμε το μίγμα σε ένα σουρωτήρι για να στραγγίξουν τα περιττά υγρά.
 
3. Ανακατεύουμε σε ένα άλλο μπολ τη Βιολογική Φέτα Χωριό μαζί με το σκόρδο και τον δυόσμο. Αλείφουμε τα παξιμαδάκια με την αρωματισμένη φέτα και βάζουμε από πάνω μία κουταλιά από το μίγμα της ντομάτας.
 
4. Ραντίζουμε τα ντακάκια με λίγο Βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Χωριό, βάζουμε στην κορυφή λίγα κομματάκια Βιολογικές ελιές καλαμών Χωριό και τα σερβίρουμε.
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2018 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.