Ναυτομαγειρέματα. Ψαρόσουπα με υπολείμματα ψαριών ( κεφάλια, κόκαλα κλπ ) και βιολογικά λαχανικά |
Ναυτομαγειρέματα. Ψαρόσουπα με υπολείμματα ψαριών ( κεφάλια, κόκαλα κλπ ) και βιολογικά λαχανικά.
Εάν έχουμε ένα μεγάλο ψάρι ή μικρότερα, μια πολύ καλή πρόταση είναι να δημιουργήσουμε διαφορετικά πιάτα, ώστε να έχουμε ποικιλία στο τραπέζι.
Θα μπορούσαμε για παράδειγμα, να φιλετάρουμε τα ψάρια και να τα ψήσουμε στο κάρβουνα ή να τα μαγειρέψουμε με όποιον τρόπο επιθυμούμε και στη συνέχεια τα κεφάλια, τις ραχοκοκαλιές ουρές, κοιλιές κλπ, να τις κάνουμε μια λαχταριστή ψαρόσουπα.
Παρακολουθήστε στο παρακάτω video, πως μπορούμε να φτιάξουμε μια ψαρόσουπα από υπολείμματα ψαριών, με βιολογικά πολτοποιημένα λαχανικά.
Τα πολτοποιημένα λαχανικά επίσης, πέραν του ότι προσδίδουν γεύση, αποτελούν και μια πολύ καλή λύση, ώστε να τα καταναλώνουν και τα παιδιά…
Σου αρέσει το organiclife.gr ; Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE …
|