Πώς ψήνουμε τα τονοειδη στο κάρβουνο ή φιλέτα στο σχαροτήγανο |
Πώς ψήνουμε τα τονοειδη στο κάρβουνο ή φιλέτο στο σχαροτήγανο.
Το ψήσιμο των τονοειδών, αποτελεί μια πολύ ιδιαίτερη διαδικασία, μιας και κινδυνεύουμε πολύ εύκολα, εαν δεν προσέξουμε, το κρέας να γίνει σκληρό και στεγνό, με αποτέλεσμα να μην τρώγεται ευχάριστα.
Θα χαρακτηρίζαμε δηλαδή τα τονοειδή, ως το μοσχάρι της θάλασσας. Και αυτό επειδή, όσο λιγότερο ψήσιμο, τόσο πιο ζουμερό και εύγευστο...
Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί από το κανάλι Sea and Fishing Merentitis πως ψήνουμε καρβούνια, παλαμίδες, τονακια, ρείκια κλπ, ολόκληρα στο κάρβουνο ή φιλέτα στο σχαροτήγανο.
Σου αρέσει το organiclife.gr ; Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE …
|