Δοκιμάζουμε το γουρουνόψαρο ψητό στα κάρβουνα, με το δέρμα και χωρίς. Πότε είναι καλύτερο ; Πως αφαιρούμε το δέρμα από τα γουρουνόψαρα |
ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ.
Πηγαίνουμε για ψάρεμα και πιάνουμε γουρουνόψαρο ή βαλιστή. Το δοκιμάζουμε ψητό στα κάρβουνα, σε δυο εκδοχές. Μια με το δέρμα και μια χωρίς. Πότε είναι πιο εύγευστο ;
Παρακολουθήστε επίσης στο παρακάτω video, πως αφαιρούμε το δέρμα από τα γουρουνόψαρο / βαλιστή
Σου αρέσει το organiclife.gr ; Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE …
|