Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ποιοί είναι οι κανονισμοί χρήσης του ευρωπαϊκού λογοτύπου για τα βιολογικά προϊόντα
17-bio
 
Πως πρέπει να απεικονίζεται ται το λογότυπο των βιολογικών στα προϊόντα
 
 
Το λογότυπο Βιολογικής Παραγωγής της Ευρωπαϊκής Ένωσης χρησιμοποιείται υποχρεωτικά στην επισήμανση όλων των βιολογικών προϊόντων από την 1η Ιουλίου 2010.
 
Συνοδεύεται και από άλλες υποχρεωτικές ενδείξεις οι οποίες θα παραπέμπουν στη Βιολογική Γεωργία και στο Σύστημα Ελέγχου στην ΕΕ όπως:
 
•Ενδειξη της μορφής "Γεωργία ΕΕ" ή "Γεωργία εκτός ΕΕ" ή την ένδειξη της Χώρας παραγωγής, η οποία θα συνοδεύει πάντα το "Λογότυπο Βιολογικής Παραγωγής της Ευρωπαϊκής Ένωσης"
 
organic-life
 
 
•Κωδικός αριθμός, ο οποίος προσδιορίζεται από το Κράτος - Μέλος όπου πραγματοποιήθηκε ο τελευταίος έλεγχος και θα έχει τη μορφή: AB-CDE-999 π.χ. EL-BIO-011
 
Άλλες τεχνικές πληροφορίες:
•Το χρώμα αναφοράς Pantone του "Λογοτύπου Βιολογικής Παραγωγής της Ευρωπαϊκής Ένωσης" είναι πράσινο Pantone αριθ. 376 και πράσινο [50 % κυανούν + 100 % κίτρινο] όταν χρησιμοποιείται τετραχρωμία
 
 
•Ο λογότυπος βιολογικής παραγωγής της ΕΕ δύναται να χρησιμοποιείται σε μαυρόασπρο μόνον όταν δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται έγχρωμος.
 
•Ο λογότυπος βιολογικής παραγωγής της ΕΕ πρέπει να έχει ύψος 9 mm τουλάχιστον και πλάτος 13,5 mm τουλάχιστον· η αναλογία ύψους / πλάτους είναι πάντα 1:1,5. Κατ’ εξαίρεση το ελάχιστο ύψος μπορεί να μειωθεί σε 6 mm για τις πολύ μικρές συσκευασίες.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.