Πώς να φιλετάρω ένα μπούτι κοτόπουλο. Προτιμήστε το βιολογικό |
Πώς να φιλετάρω ένα μπούτι κοτόπουλο. Προτιμήστε το βιολογικό
Εάν θέλουμε να ψήσουμε στο BBQ ένα μπούτι κοτόπουλο, καλό θα ήταν να το φιλετάρουμε πρώτα. Με αυτόν τον τρόπο, το γεύμα μας θα είναι έτοιμο στο τουλάχιστον στο 1/3 του χρόνου, ενώ θα είναι πιο ζουμερό και εύγευστο. Ας μη ξεχνάμε άλλωστε, πως το φιλεταρισμένο κοτόπουλο, μπορεί να γεμιστεί με τυριά και αλλαντικά, εκτοξεύοντας ακόμα πιο πολύ τη γεύση...
![]() Καλό θα είναι να προτιμάμε το βιολογικό κοτόπουλο, το οποίο είναι απαλλαγμένο από αντιβιοτικά, ορμόνες κλπ…
Πως φιλετάρουμε ένα βιολογικό μπούτι κοτόπουλο:
Κόβουμε περιμετρικά χαμηλά στο μπούτι το κρέας με τις ίνες. ![]() ..................................................................
Σπάμε στην κλείδωση και περιστρέφουμε το κόκαλο να ξεκολλήσει ή χαράζουμε το κρέας, ακολουθώντας το κόκαλο. ![]() ![]() .................................................................. Με το μαχαίρι μας, ξύνουμε το κόκαλο, αφαιρώντας τη σάρκα.
![]() .................................................................. Ομοίως καθαρίζουμε και αφαιρούμε και τα υπόλοιπα κόκαλα.
![]() ..................................................................
Το φιλέτο μας είναι έτοιμο
![]() ..................................................................
Διπλώνουμε σε ρολό. Εάν επιθυμούμε, γεμίζουμε με τυρί και αλλαντικά
![]() ![]() Παρακολουθήστε το σχετικό video :
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…
|