Πως καθαρίζουμε το γουρουνόψαρο ή βαλιστή |
Πως καθαρίζουμε το γουρουνόψαρο ή αλλιώς βαλιστή
Το γουρουνόψαρο αποτελεί έναν εκλεκτό μεζέ, ανώτερης γεύσης. Πριν το μαγειρέψουμε όμως, πρέπει να αφαιρέσουμε το δέμα, το οποίο είναι πολύ σκληρό και δεν τρώγεται. ![]() Αρχικά με ένα ψαλίδι αφαιρούμε τα ραχιαία πτερύγια κλπ και στη συνέχεια κάνουμε μια τομή στο δέρμα, χαμηλά στην ουρά και το αφαιρούμε.
Παρακολουθήστε το σχετικό video:
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…
|