Διαφήμιση
Πως είναι δυνατόν να κυκλοφορεί βιολογική ντομάτα το χειμώνα ;
 
22-ntomata
 
Οταν αναφερόμαστε στα βιολογικά προϊόντα, ο νους μας αυτόματα πηγαίνει στα αγνά προϊόντα τα οποία καλλιεργούνται φυσικά.
 
Εύλογα λοιπόν κάποιος μπορεί να αναρωτηθεί. Πως είναι δυνατόν να κυκλοφορεί στην αγορά βιολογική ντομάτα πχ, όταν βρισκόμαστε σε χειμερινή περίοδο.
 
 
Αρχικά να τονίσουμε πως από τη στιγμή που το προϊόν είναι πιστοποιημένο, δεν έχετε να φοβάστε κάτι όσον αφορά στην αυθεντικότητα και την ποιότητα του.

Το ότι κυκλοφορούν στην αγορά βιολογικές ντομάτες το χειμώνα, οφείλεται στο ότι πιθανόν να αποτελούν προϊόν θερμοκηπίου ή κάποια εισαγωγή από τρίτη χώρα.

Και αυτές όμως, ακόμα και εαν είναι θερμοκηπίου, είναι βιολογικές, αφού δεν περιέχουν χημικά λιπάσματα και έχουν καλλιεργηθεί σύμφωνα με τα πρότυπα του ευρωπαϊκού κανονισμού.  
 
Η μόνη διαφορά έγκειται στο ότι πιθανόν να μην είναι τόσο εύγευστες, όσο τα φυσικά προϊόντα που ωριμάζουν στην εποχή τους. Οι κανόνες που διέπουν τη βιολογική γεωργία, δεν απαγορεύουν την καλλιέργεια σε θερμοκήπια.
 
 

Μεγάλη μερίδα καταναλοτών, ισχυρίζεται πως λογικό θα ήταν, από τη στιγμή που αναφερόμαστε σε βιολογικά προϊόντα, αυτά να είναι μόνο εποχιακά και να προέρχονται καθαρά και μόνον από τη μητέρα φύση, χωρίς καμία ανθρώπινη παρέμβαση, ακόμα και στο αθώο θα λέγαμε θέμα του θερμοκηπίου.

Εμείς θα σας προτείναμε να προτιμάτε τα εποχιακά προϊόντα και μάλιστα από Ελληνα βιοκαλλιεργητή. Από την άλλη πάλι, δεν είναι κακό να υπάρχει πλουραλισμός και επάρκεια αγαθών όλες τις εποχές του χρόνου. Η επιλογή είναι δική σας...

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.