Διαφήμιση
Πως μπορείς να επιδοτηθείς για τα βιολογικά. Το εγχειρίδιο του ΟΠΕΚΕΠΕ για το Μέτρο 11 Βιολογικά
19-biologika 
 
Πως μπορείς να επιδοτηθείς για τα βιολογικά. Το εγχειρίδιο του ΟΠΕΚΕΠΕ για το Μέτρο 11 Βιολογικά
 
Εγχειρίδιο με αντικείμενο τον καθορισμό των διαδικασιών που εφαρμόζει ο οργανισμός, ως διαπιστευμένος Οργανισμός Πληρωμών, για τη διαδικασία χορήγησης των ενισχύσεων στους δικαιούχους στο πλαίσιο του Μέτρου 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020 εξέδωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ.
 

organic-life
  
Αρμόδιος φορέας, όπως αναφέρεται στο εγχειρίδιο, για την έγκριση της δαπάνης (αναγνώριση και εκκαθάριση) για τους δικαιούχους του Μέτρου 11 έχει οριστεί ο ΟΠΕΚΕΠΕ ως Οργανισμός Πληρωμών διά των οργανικών μονάδων επιπέδου Περιφερειακών Διευθύνσεων.
 
Χρονικά διαστήματα προκαταβολής – πληρωμής
 
Δ1. Πληρωμή Προκαταβολής
Μετά την ολοκλήρωση όλων των διοικητικών ελέγχων επιλεξιμότητας που αφορούν στην απώλεια εισοδήματος δύναται να καταβάλλεται προκαταβολή επί του ποσού απώλειας εισοδήματος πριν την 1η Δεκεμβρίου εκάστου έτους εφαρμογής.
 
 
 
Δ2. Πληρωμή μετά την ολοκλήρωση των δεσμεύσεων του έτους εφαρμογής των δικαιούχων, των επιτόπιων ελέγχων και των διοικητικών του συνόλου των κατηγοριών ενίσχυσης (συμπεριλαμβανομένων των ελέγχων των προσκομιζομένων παραστατικών για το πρόσθετο κόστος και το κόστος συναλλαγής) δύναται να πραγματοποιούνται οι πληρωμές του έτους εφαρμογής.
 
Οι πληρωμές καταβάλλονται σε δύο το πολύ δόσεις, όπως προβλέπεται στο θεσμικό πλαίσιο του Μέτρου.
 
Για τις αιτήσεις πληρωμής από το έτος αιτήσεων 2019, οι εν λόγω πληρωμές πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 30.06 του επόμενου έτους του έτους πληρωμής και σύμφωνα με το ενωσιακό θεσμικό πλαίσιο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.