Διαφήμιση
Διαφήμιση
Τρία μυστικά για να γίνει αφράτο το σπιτικό παγωτό
28-pagoto 
 
Τα μυστικά για να κάνετε αφράτο το σπιτικό παγωτό
 
Το βιολογικό σπιτικό παγωτό όσο υγιεινό και εύγευστο και εάν είναι, αφού για την παρασκευή του χρησιμοποιούνται αγνά υλικά, εντούτοις, πολλές φορές δε μας βγαίνει αφράτο.
 
Τα μυστικά για αφράτο σπιτικό παγωτό 
Το πιο σημαντικό στάδιο, αποτελεί αυτό του χτυπήματος του παγωτού. Όταν αρχίσει να παγώνει και να πήζει, βγάλτε το από την κατάψυξη και χτυπήστε το ξανά στο μίξερ για δύο λεπτά στη δυνατή σκάλα.
 
24-organic-life
 
Χρησιμοποιήστε άχνη ζάχαρη αντί για κρυσταλλική, γιατί κάνει το μείγμα του παγωτού πιο λείο και του δίνει βελούδινη υφή.
 
Εαν χρησιμοποιήσετε φρούτα φροντίστε να είναι ώριμα, κόψτε τα σε μικρά κομμάτια και βάλτε τα για λίγο στην κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά να μαλακώσουν και να φύγουν τα υγρά τους και χρησιμοποιήστε τα όταν έχουν κρυώσει.
 
Extra healthy tip
Προτιμήστε τις βιολογικές πρώτες ύλες, οι οποίες είναι πιο αγνές και απαλλαγμένες από χημικά κατάλοιπα. Αν και δεν επηρεάζουν την υφή του παγωτού ώστε να γίνει πιο αφράτο, εντούτοις θα έχετε ένα πιο υγιεινό επιδόρπιο.
 
Πρόταση:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.